Laden ...

Lease & Fietsplan

Een (elektrische) fiets leasen of bestellen via uw werkgever? Wij vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden!

Fiets Lease

Het is al jaren de normaalste zaak met auto’s, maar leasen sinds 2018 ook met e-bikes en gewone fietsen. U kunt uw auto laten staan en met een splinternieuw (elektrische) fiets naar uw werk, zonder u zorgen te maken over onderhoud of de verzekering. U kunt zowel zakelijk als privé een fiets leasen.

Zakelijk een fiets leasen

Biedt uw werkgever een leaseregeling aan? Dan kunt u goedkoop gebruik maken van een e-bike of gewone fiets. In plaats van de aanschafprijs zal u maandelijks een vaste bijtelling betalen over de waarde van uw fiets naar keuze. In 2020 is die vastgesteld op zeven procent. De hoogte van het bedrag dat u uiteindelijk moet betalen, is afhankelijk van uw inkomen.
Houd wel rekening mee dat u de reiskostenvergoeding kwijtraakt voor de dagen dat u met de leasefiets naar het werk komt.
Bij privélease kan dit 0,19 cent per km zijn. De Fietsersbond heeft een handige tool, waarmee u snel kunt uitrekenen welk soort leasen het best bij u past.

Privé een fiets leasen

Uiteraard is het ook mogelijk om privé een fiets te leasen. Leasemaatschappijen bieden allerlei mogelijkheden en ook steeds meer fietsmerken bieden opties voor privé leasen aan. Wij werken met hoogwaardige kwaliteit fietsmerken zoals Cortina, Victoria, Avalon, Conway, Bimas en Van Holland fietsen. U kunt uw fiets bij ons in de winkel uitzoeken of wij kunnen hem bestellen voor u t.b.v leasen.

Als werkgever een leasefiets aanbieden?

GO-Rijwielhandel helpt u graag bij het opzetten van een leaseregeling voor uw werknemers. We zijn landelijk partner van diverse lease maatschappijen. Na het afsluiten van de leaseregeling kunnen de werknemers bij ons een mooie fiets uitzoeken.

Fietsplan Werkkosten regeling

Het oorspronkelijke fietsplan bestaat niet meer, maar de werkkostenregeling (WKR) is een aantrekkelijk alternatief. Met deze regeling kunt u via de werkgever een e-bike of normale fiets bestellen en deze met uw brutoloon terugbetalen. Let hierbij echter op voor de uitzonderingen zoals de Fiscfree, FP en de NFP. In deze gevallen vraagt u documentatie aan bij uw werkgever en kunnen wij u aan de hand van deze informatie verder helpen.

Werkgevers mogen jaarlijks in totaal 1,2 procent van het totaal brutoloonsom van het bedrijf besteden aan fietsen van de zaak, bedrijfsfitness, kerstpakketten en andere zaken. Wilt u dus een mooie (elektrische) fiets van de zaak? Informeer bij uw werkgever naar de mogelijkheden en kom langs bij GO-Rijwielhandel in Haarlem.

Wilt u een check laten doen voor het leasen?

Dan kunt u uw gegevens naar ons zenden via contact Formulier hier.

Dit is om uw maand bedrag te bepalen. Meestal krijgt u binnen 24 uur een bericht na het indienen van uw gegevens.

   Plan een onderhoud

   Datum

   Fiets / E-Bike

   Merk

   Voornaam

   Achternaam

   E-mailadres

   Telefoonnummer

   Speciale vragen